ATRIO ARKITEKTER

 

ATRIO arkitekter har siden opstarten i 2006 arbejdet med meget forskelligartede arkitektopgaver i enten bygherre-, total- og/eller underrådgivning. Opgaverne omfatter bl.a. institutionsbyggerier, erhvervsbyggeri, hotelbyggeri, etageboligbyggeri, enfamiliehuse samt ombygnings- og renoveringssager. Desuden er specialistopgaver som drifts- og tilstandsrapporter, helhedsplaner, brandanalyser osv. ligeledes en stor del af vores arbejdsdag.

 

ATRIO arkitekter lægger fokus på erfaring og kreativitet i alle former for byggeopgaver. Vi er et firma hvor vi, via en visionær og konstruktiv dialog med vores bygherre, tilstræber at nå frem til en løsningsmodel for byggeopgaven, som ikke alene tilfredsstiller bygherren, men også udvider mulighederne for opnåelse af det optimale byggeri indenfor de givne rammer. Vi ønsker at fjerne evt. “krukkeri” i arkitektfaget, møde bygherren i øjenhøjde og via samarbejde med sagens parter skabe det projekt, som bygherren ikke selv havde kunnet forestille sig.

 

ATRIO arkitekters arkitektoniske præferencer tager udgangspunkt i de nordiske traditioner med ønsket om at skabe enkel, skarp og unik arkitektur.

 

 

ATRIO ARKITEKTER
Sundvej 9, 1. sal
8700 Horsens
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
7563 0212

atrio@atrio.dk

 

atrio.dk